Starbucks - Reisverslag uit Lake Buena Vista, Verenigde Staten van wendyenerik - WaarBenJij.nu Starbucks - Reisverslag uit Lake Buena Vista, Verenigde Staten van wendyenerik - WaarBenJij.nu

Starbucks

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg

20 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Lake Buena Vista

Erg vroeg wakker, zelfs voor het ontbijt :)! Wel prima hotel met fantastisch bed. Hier houden we het wel even uit. Gisteren was erg vermoeiend. We hebben met de douane (allen aardig trouwens) het vliegveld afgesloten :) Persoonlijke begeleiding naar de koffers (semper ultimus!) Alles verliep prima, wachten duurt altijd lang...
Het ontbijt was ook goed (Annelyn, ze hebben hier bagels met creamcheese;)!), geen gevreesde Amerikaanse toestanden van zoetigheid. En...... ik heb net mijn eerste Starbucks coffee op! :) De kleinste maat was tall, maar hij was heeeerlijk! Het is nu erg bewolkt, zelfs even geregend, maar het zou vandaag de slechtste dag worden van de komende 2 weken. Wel 30 graden (heel klam dus). Zometeen vertrekken we naar Universal Studio's of Island of Adventure.

• 20 Oktober 2007 - 14:31

Ramon:

Heey vakantiegangers,

Ben maar een heel klein beetje jaloers hoor :-) Veel plezier in Island of Adventure!!

Groetjes

• 24 Oktober 2007 - 15:40

Annelyn:

Goed om te horen dat je de bagels gevonden hebt.... haha...;) beter dan die van de appie in de pauze! X

Morgen vertrekken we dan eindelijk naar de City of Angels - Los Angeles! Onze reis daarna staat nog niet helemaal vast, maar we willen San Fransisco bezoeken, in een tent bij de beren gaan slapen in Yosemite National Park, gaan gokken in Vegas, de skywalk gaan bewandelen in Grand Canyon, de orka's bezoeken in San Diego om uiteindelijk weer te eindigen in Los Angeles. Uiteraard mogen Hollywood, Disney en Universal niet ontbreken ;) We houden jullie via deze site op de hoogte. Groetjes, Erik en Wendy