A day in paradise... - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van wendyenerik - WaarBenJij.nu A day in paradise... - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van wendyenerik - WaarBenJij.nu

A day in paradise...

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg

24 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Orlando

Vandaag naar Discovery Cove geweest. Echt een paradijs! Bloedheet vandaag, dus goed weer om te zwemmen (met allerlei tropische vissen, roggen en natuurlijk....dolfijnen!) Hoogtepunt was wel zwemmen (en kussen:)) met Cindy (onze dolfijn) Als klap op de vuurpijl (hihi..) zagen we ook nog de spaceshuttle! Werkelijk fantastische dag gehad, geweldig park en ontzettend leuke mensen hier!

• 24 Oktober 2007 - 06:12

Ramon:

Hallo daar,

Zo te horen bevalt het allemaal prima daar?
    Maar met de pijlstaartroggen dus alles overleeft ;-)
    Mooie foto's hoor!

Groetjes Ramon

• 24 Oktober 2007 - 08:17

Jos:

Hallo Wendy en Erik,

Eindelijk heb je met dolfijnen kunnen zwemmen. Zo te zien hebben jullie het erg naar je zin. Mooie foto's en filmpjes.

Kus, papa en groetjes voor Erik ;-)

• 24 Oktober 2007 - 15:45

Annelyn:

Wauw, Wendy wat een fantastische foto met de dolfijn....! Ben heus niet jaloers... (spontane ontkenning, altijd verdacht volgens Derksen....) X

• 25 Oktober 2007 - 17:04

Mama:

Hallo kinders,

Soooodejuuu, dat wil ik ook wel :)!
    Heel fijn dat jullie het naar je zin hebben. Ramon heeft me vandaag jullie pagina laten zien.

We spreken elkaar wel weer!

Dikke XXX(K) van Mama

• 25 Oktober 2007 - 20:23

Soenetje:

Ha die Bellie en Erik!!

Wat een leven hebben jullie!! Zon, palmbomen, dolfijnen, starbucks, Winnie de Poeh!! Het paradijs! hahaha... Laat ons maar rillen in het herfstachtige Nederland! KOUD!!!!!
    Geniet er goed van, maar dat zal wel lukken aan de foto's te zien!!!

Dikke kus

• 25 Oktober 2007 - 20:26

Jeroen Marjolein:

Hoi Wendy en Erik, wij volgen jullie ook! Erg leuk deze site!
    Ik zal de foto van Spiderman samen met Wendy, aan Tim laten zien. Dan weet hij helemaal zeker dat spiderman bestaat!;)

Groetjes Jeroen Marjolein Tim en Imke

Morgen vertrekken we dan eindelijk naar de City of Angels - Los Angeles! Onze reis daarna staat nog niet helemaal vast, maar we willen San Fransisco bezoeken, in een tent bij de beren gaan slapen in Yosemite National Park, gaan gokken in Vegas, de skywalk gaan bewandelen in Grand Canyon, de orka's bezoeken in San Diego om uiteindelijk weer te eindigen in Los Angeles. Uiteraard mogen Hollywood, Disney en Universal niet ontbreken ;) We houden jullie via deze site op de hoogte. Groetjes, Erik en Wendy