San Francisco
Door: Wendy
04 November 2012 | Verenigde Staten, San Francisco
04 November 2012 | Verenigde Staten, San Francisco
In minder dan een maand stappen we in Duitsland op om naar Los Angeles te vliegen! Daar gaan we aan boord van de Disney Wonder om voor een 14-night cruise naar.... HAWAII (Oahu, Honolulu, Maui en Big Island). Op de terugweg naar LA gaan we eerst nog aan wal bij Ensenada, Mexico. Eenmaal weer met onze voeten op het vaste land rijden we in onze camper nog richting San Francisco, Yosemite, Vegas... Aloha....
11 November 2012
Packed again07 November 2012
In LA again04 November 2012
San Francisco02 November 2012
Camping under de stars31 Oktober 2012
Viva Las VegasMorgen vertrekken we dan eindelijk naar de City of Angels - Los Angeles! Onze reis daarna staat nog niet helemaal vast, maar we willen San Fransisco bezoeken, in een tent bij de beren gaan slapen in Yosemite National Park, gaan gokken in Vegas, de skywalk gaan bewandelen in Grand Canyon, de orka's bezoeken in San Diego om uiteindelijk weer te eindigen in Los Angeles. Uiteraard mogen Hollywood, Disney en Universal niet ontbreken ;) We houden jullie via deze site op de hoogte. Groetjes, Erik en Wendy
Actief sinds | 21 Dec. 2006 |
---|---|