Miami, Key West en Duck Key
Door: Wendy
11 November 2010 | Verenigde Staten, Duck Key
We zijn de volgende dag naar Miami (South Beach) gereden, want het was toch niet zo'n lekker weer. Gelukkig de volgende dag wel, want het is daar heeeeeeerlijk! :) Super strand, prachtig water, goed vertoeven in Lummus Park en de Ocean Drive is hartstikke gezellig. Bram mocht nog op de Quad van de lifeguard :) Dinsdag doorgereden naar Key West, naar het Sheraton (aan het strand). Wauw, wat een place to be! Prachtige kamer, superlocatie en Key West is met z'n eiland-sfeer zo relaxed! Hele leuke tent gevonden aan de haven en alles is daar oke... Volgende dag nog gewinkeld en we twijfelden of we langer zouden blijven of naar Duck Key zouden gaan, daar hadden we op de heenreis een leuke plek gezien. Maar eenmaal op Duck Key wilde ik direct weer terug :( Mezelf inmiddel herpakt, want het is heel anders als in Key West, maar we zitten hier met prachtig weer in een resort met alles erop en eraan ('s avonds rond het haardvuur, er zwemmen hier dolfijnen, grote zwembaden, bijna overal zie je de oceaan (behalve vanuit onze kamer dan...), dus hé wat zeur ik ;) Vandaag deden we mee aan een Kayak-wedstrijd en Bram en ik hebben helaas de finale verloren, maar Erik verslagen! :) Zometeen gaan we naar Islamorada, waar we gaan eten in een restaurant op het strand waar je blijkbaar de zonsondergang heel mooi kan zien. Morgen rijden we van de eilanden weer terug naar de madness van Orlando ;) Wellicht dat we onderweg nog stoppen om op Key Largo met zeeleeuwen te zwemmen, maar dat zien we morgenvroeg wel. Bram slaapt nu, dus snel klaar maken voor Islamorada!
12 November 2010 - 07:46
Angela:
Tsjonge wat een toestand! Het is ook echt een kleine stuntman in spe.Bram zorgt gewoon voor een beetje extra spanning buiten de pretparken.
Ja en keywest is toch wel het gezelligste eiland van de keys. Hoop dat jullie lekker gegeten hebben en hebben kunnen genieten van de mooie zonsondergang.
En doe vooral voorzichtig de laatste dagen!! liefs, Angela -
11 Juli 2014 - 23:19
Sas:
Hallo hoe heette het restaurant in islemarand?