Mexico
16 November 2011 | Mexico, San Miguel de Cozumel
16 November 2011 | Mexico, San Miguel de Cozumel
We gaan op het laatste moment toch weer naar de states! We vliegen naar Orlando-Sanford, waar we overnachten Kissimmee. Op 12 november vertrekt ons cruiseship voor een reis door het Caribisch gebied en Mexico, voor we weer van boord gaan in Cape Canaveral. Hoe we de laatste dagen in de states doorbrengen moeten we nog bedenken, maar we hebben er zin in.
16 November 2011
Mexico15 November 2011
Grand Cayman10 November 2011
Disney Cruise08 November 2011
Orka's en dolfijnen04 November 2011
Druk met vakantieMorgen vertrekken we dan eindelijk naar de City of Angels - Los Angeles! Onze reis daarna staat nog niet helemaal vast, maar we willen San Fransisco bezoeken, in een tent bij de beren gaan slapen in Yosemite National Park, gaan gokken in Vegas, de skywalk gaan bewandelen in Grand Canyon, de orka's bezoeken in San Diego om uiteindelijk weer te eindigen in Los Angeles. Uiteraard mogen Hollywood, Disney en Universal niet ontbreken ;) We houden jullie via deze site op de hoogte. Groetjes, Erik en Wendy
Actief sinds | 21 Dec. 2006 |
---|---|